kk.jpg

Hei ! Olen Kaho ja olen toiminut valokuvaajana nyt viitisen vuotta perustamassani Like2capture.comissa.

 

Olen itseoppinut ja pidän erityisesti ihmisten ja heille tärkeiden tapahtumien valokuvaamisesta. Tykkään kokeilla uusia asioita ja jossain määrin myös rikkoa perinteitä kuten teoksistani voisi ehkä päätellä. Minua on kuvailtu usein tarkaksi, järjestelmälliseksi ja sympaattiseksi. Ehkä tämän takia pidänkin erityisesti häiden kuvaamisesta. Erilaisten tarinoiden ja tilanteiden muuttaminen kuvatallenteiksi omalla tavalla, mutta samalla hääparin näköiseksi on minun juttuni. Häävalokuvaamisessa koen antoisimpana sen, että pääsen todella lähellä tarkastelemaan erilaisia ihmissuhteita ja oppimaan niistä itse lisää.

 

Hyödynnän valokuvissani ensisijaisesti luonnonvaloa, mutta tarvittaessa ja sopivan tunnelman luomiseksi otan myös apuvaloja käyttöön ja ehkä jotain muutakin..

Minulle erityisen tärkeä on se, että jokainen on kamerani edessä tasa-arvoinen ja sitoudunkin jokaiseen toimeksiantoon täysillä riippumatta sen laajuudesta tai sisällöstä. Pidän huolen siitä, että Asiakkaani ovat tyytyväisiä kuvauspäivän päätteeksi.

Silloin kun en tee kuvaamiseen liittyviä töitä niin olen todennäköisesti joko projektoimassa tietoliikenneprojekteja tai viettämässä aikaa perheeni kanssa. Haaveilen toki jatkuvasti myös häiden kuvaamisesta samalla.

Nippelitietoa Kahosta

Kansalaisuus: Suomi

Syntyperä: Hong Kong

Ikä: 38

Asuinpaikka: Vantaa

Kielitaidot: Suomi, English ja Kantoni

Siviilisääty: Naimisissa

Lemmikit: Koira

Asevelvollisuus: Suoritettu

Matemaattiset taidot: OK – Ihan hyvä

Muutamalla adjektiivilla: läpinäkyvä, rehellinen, vastuullinen, ystävällinen, helposti lähestyttävä, luotettava ja huumorintajuinen.

Lempiväri: musta ja violetti tai näiden sekoitus

Ensikosketus digikameraan: 2004 ( Sony DSC-FX77 )

Ensimmäinen järjestelmäkamera: 2008 ( Canon 450D)

Nykyinen kalusto: Näet kuvauspäivänä

Toiminta-alue: Koko Suomi, muu Eurooppa ja Aasia. ( Siellä, missä on häät )

Allergioita: Ei ole

Tässä lyhyt tarina itsestäni. Mikä on sinun tarinasi ?